2012. március 4., vasárnap

Connector Táncfesztivál

2012. március 10. kb. 21:30
Tűzliliomok orientális tánc trió előadása
(Molnár Eszter, Nyírő Szabina, Simon Csilla)

Március 10-én a Pannon Egyetem stadionja (Wartha Vince u.) a tánc otthonává válik egy egész napra. Gyerekektől középkorúakig, amatőröktől profikig érkeznek a szólótáncosok, duók, triók és csoportok a verseny formájában megrendezett fesztiválra, aminek a neve is arra utal, hogy különböző táncstílusok találkozását szeretnék itt a szervezők lehetővé tenni. Klasszikus balett, kortárs tánc, disco, társastánc, hip-hop, orientális tánc/hastánc, akrobatikus rock and roll és még számtalan táncféleség színes kavalkádjával várnak mindenkit a szervezők reggel 9 órától várhatóan egészen éjfélig.

Fellép a Tűzliliomok is, felnőtt hobbi kategóriában neveztünk hármasban Nieto Mercedes: Nagham című koreográfiájának vágott változatával. Ez egy modern raks sharki stílusú darab, ami a klasszikus egyiptomi/kairói színpadi stílus modern irányzata. A táncosok: Molnár Eszter, Nyírő Szabina, Simon Csilla.
Műsorunkat várhatóan 21:30 környékén tekinthetitek meg.
Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, és nagyon nagy hálával fogadunk minden ott készült fotót, videófelvételt, de persze a szurkolást, biztatást is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése